2014. október 7., kedd

Edge of tomorrow - A holnap határa


Meglepő, de az a film bizony jó! Mi több: remek!
Azt hiszem maradéktalanul elégedettek lehetnénk, ha hasonló színvonalat tudna hozni minden nyári blockbuster… 


Doug Liman rendező (A Bourne-rejtély; Államtrükkök; Mr. És Mrs. Smith) viccesen jegyezte meg még a bemutató előtt, hogy Tom Cruise ide vagy oda, ezt a mozit mindenki szeretni fogja - kiváltképp a Cruise-gyűlölők! Nyilván pr-fogásról volt szó, de az az igazság, hogy Liman nem is lódított olyan nagyot!  Elkerülve a spoilerezést legyen annyi elég, hogy A holnap határa az első olyan film, amelyben Tom Cruise nem egyszer, nem kétszer szenderül jobb létre – vagyis: többszörösen meghól
Aki tehát ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy a hollywoodi szcientológus pápa halálát több ízben is megtekintse, az semmiképp se hagyja ki az Edge of tomorrow-t! De bárkinek melegszívvel ajánlható a film, ugyanis hosszú idő után végre szerencsénk van egy olyan nagyköltségvetésű blockbusterhez, ami minőségi módon szórakoztat! 


Az agyafúrt forgatókönyv egyszerre juttatja eszünkbe Harold Ramis klasszikus ’93-as vígjátékát, az Idétlen időkig-et, illetve a Jake Gylenhaal főszereplésével bemutatott 2011-es Forráskód c. sci-fi thrillert.
Vagyis: Tom Cruise borzasztó időzavarba kerül a szexis Emily Blunt oldalán, hogy aztán egy egészen jóféle jellemfejlődésen menjen keresztül, és valódi önfeláldozó hősként megmentse a világot!
Okos kis látvány mozi A holnap határa, szeretettel ajánljuk!
Live, die, repeat!

80%

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése